Дневни ажурирања на пазарот.

мојот канал вклучува дискусија за Bitcoin, Ethereum, Цртичка, Litecoin итн. Овој канал е само за образовни и мислење цели и не е финансиски совети.

извор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here